сряда, 7 ноември 2012 г.

Водещите марки за детски дрехи на пазара


  Всеки родител иска да облече детето си в най-красивите детски дрехи. Някои залагат на дрехи от познати световни дизайнери, които предлагат детски колекции, други разчитат на специализираните марки за детски дрехи. Ако се чудите кои са те, сега ще разберете.
Предлагаме ви списък с имената на водещите марки за качествени детски дрехи на пазара.
  Започваме с добре познатите спортни марки на малки и големи като Аdidas и Nike. Те предлагат умалени модели на най-известните си спортни екипи и обувки за най-малките. Качеството е гарантирано, както и удобството и неподправимия стил. Известните марки дават възможност на клиентите си да избират от широка гама продукти в онлайн магазини. По този начин можете да зарадвате своето дете и да го направитe верен почитател на марката от ранна детска възраст.
  Друга популярна марка, която е предпочитана от много родители по цял свят, е Adam. Дрехите за малчуганите са изключително красиви, с уникални модели и цветове. Освен това, от Adam предлагат много изгодни оферти, намаления и специални промоции.  
детски дрехиВодеща марка на пазара за детски дрехи е и Alex and Alexa. За тях работят дизайнери от световно ниво като D&G Junior, Blueberry, Diesel, Ralph Lauren, Ed Hardy и още много други. Колекциите на Alex and Alexa са много свежи и стилни и се предлагат за деца до 14- годишна възраст.
  Известни марки като Cavalli, Kenzo, Oilily и H&M също са разработили специални детски колекции, в които освен прелестни дрешки, са включили широка гама от аксесоари, обувчици и чанти. Дизайнерите са се погрижили и за специални случаи и предоставят възможността на родителите да избират от голямото разнообразие на празнични костюмчета. За всеки повод можете да намерите и детски дрехи на френската марка La Redoute.
  Марката Diesel също разполага с много различни детски дрехи, подходящи за малчугани от 2 до 14-годишна възраст. Колекциите на Diesel са представени по много атрактивен начин чрез клипчета и многобройни снимки на сайтовете за онлайн пазаруване. Така родителите спокойно могат да изберат най-доброто за тяхното дете.
  Други водещи марки на пазара с красиви детски колекции са GAP, Barbie, Pretty Baby, Unique и Guess. В България, марките, които предлагат детски дрехи са значително по-малко и за много хора те са неизвестни. Може би тези, които се открояват най-много са Алегро, Дино, Дарко, Колев и Колев, Тека Екс, Сали и Bg baby.