четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Детски дрехи - избор на цвят

  Избирането на детски дрехи е много трудно. Повечето родители избират дрехите по техния цвят и по материала, от който са направени. Повечето майки предпочитат момчетата да са облечени в синьо, а момичетата в розово или червено. Но повечето родители избират тяхното дете да е  облечено в пъстри и шарени дрешки.
  При избирането на детски дрехи трябва да се обърне внимание на възрастта на детето. Когато детето е малко, дрехите в бебешко синьо и розово са подходящи, но когато детето порасне трябва внимателно да се подбират цветовете на дрехите, с които обличате своето дете.
  Експерти казват, че когато детето е малко по-голямо (3-6 годишна възраст) дрехите трябва да са в по-тъмни цветове. Това е така, защото всички знаем, че малчуганите са пълни с енергия и при играта си те често цапат своите дрехи. Не обличайте детето си в светли дрехи, когато му предстои пътуване или друго официално събитие, защото ако оцапа дрехите си, няма да има възможност те да бъдат сменени.
  Когато обличате своето дете, обърнете внимание на цвета на обувките. Те непременно трябва да са в по-тъмен цвят, защото се цапат много бързо, когато малчуганите си играят.
  Изборът на цвят за детски дрехи е труден. Наблегнете над тъмните цветове, защото децата често цапат своите дрехи. Може да си позволите да ги облечете с по-светли дрехи, само когато трябва да ходят на официални събития или пътувания.

1 коментар: